تاریخ : سه شنبه 8 خرداد 1397
نویسنده : مدیر
نحوه مطالعه کنکوری ها در ماه رمضان
ویژه کنکور98
- حتما سحری را کامل میل کنید.
- برای خوردن سحری حتما وقت کافی اختصاص دهید و با آرامش و دور از استرس غذای خود را میل نمایید.
- یکی از موارد اشتباه غذایی در این وعده تسریع در غذا خوردن است که اثر آن بعد از چند روز روزه گرفتن در سیستم گوارش آشکار خواهد شد, عوارضی مثل سنگینی معده، عدم مراحل هضم طبیعی غذا در طول روز.
- بهتر است در وعدهی سحر به جای استفاده از قندهای ساده نظیر حلوا، قند شکر، شیرینی، مربا و عسل از قندهای مرکب نظیر نان، برنج و ماکارانی استفاده شود.
- این باور غلط است که مغز، انرژی خود را از قندها تامین میکند,در حالی که قند مورد نیاز برای فعالیت مغز از طریق تجزیهی نشاسته موجود در غلات تامین میشود.
- کنکوری های عزیز، در زمان افطار به اندازه ای بخورید که بعد از افطار بتوانید درس بخوانید و زیاد سنگین نشوید.
- مصرف شیر ولرم، چه در وعدهی سحر و چه افطار، بسیار مؤثر میباشد.
- مصرف مواد غذایی حاوی ویتامینهای گروه B و ویتامینE نظیر آجیل و گردو در اکسیژنرسانی به مغز و خنثیسازی رادیکالهای آزاد مهاجم به مغز و اعصاب و در تمرکز و حافظه مؤثر بوده بنابراین در وعدهی شام بعد از افطار برای کنکوری ها توصیه می شود. مواد حاوی کافئین نظیر قهوه و انواع کولاها، محرک مغز بوده و باید از مصرف بیرویهی آن ها خودداری شود.
- البته چنانچه بسیار علاقمند به مصرف چای در وعدهی سحر یا افطار هستید، حتما آن را کمرنگ بنوشید تا غلظت کمتری از کافئین به بدن وارد شود. کنکوری ها باید از انرژی خود به نحو احسن استفاده کنند , یعنی هر موقع انرژی بیشتر است درس های سنگین تر و هرموقع انرژی کمتر است درس های سبک تر خوانده شود.
- به عنوان مثال: درس هایی مثل ریاضی و فیزیک و زیست بعد از سحری و اول صبح و همچنین بعد از افطار خوانده شود و درس هایی مثل دینی و زبان, بعد از ظهرها و نزدیک افطار خوانده شود./گاج
دانلود جزوات کنکور
دانش آموز
سایت دانشجوفا
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
|
|